بریانی در اصفهان

بهمن ۱۷, ۱۴۰۱

بریانی در اصفهان


مرحله اول

ابتدا گوشت را به همراه جگر سفید خرد می کنیم و داخل زودپز یا قابلمه قرار می دهیم، سپس پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوی دارچین داخل قابلمه می اندازیم.

مرحله دوم

حالا به اندازه ای آب اضافه می کنیم که تا یک انگشت بالای مواد را آب بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا گوشت به طور کامل بپزد. اگر از زودپز استفاده کنیم حدودا یک تا یک ساعت و نیم زمان نیاز است.

مرحله سوم

ولی اگر بخواهیم از قابلمه استفاده کنیم حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان نیاز است. در ادامه گوشت و جگر سفید را به صورت جداگانه داخل چرخ گوشت یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا میکس یا چرخ شود. آب گوشت را هم صاف می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم بماند.

 

مرحله چهارم

زعفران دم کرده را هم به آب گوشت اضافه می کنیم، سپس گوشت را کمی ورز می دهیم تا منسجم شود. اگر کفگیر مخصوص بریانی دارید انرا روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ( اگر کفگیر مخصوص ندارید می توانید از تابه های کوچک مخصوص پنکیک استفاده کنید)

مرحله پنجم

مقداری روغن (یا روغن روی آب گوشت) و پودر دارچین داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود، حالا مقداری گوشت داخل تابه می ریزیم و پشت قاشق آنرا فشار می دهیم تا یکدست شود. چند دقیقه صبر می کنیم تا پست بریانی سرخ شود.

مرحله ششم

حالا نان لواش یا نان سنگک را داخل آب گوشت می زنیم و روی سینی قرار می دهیم، سپس بریانی آماده شده را روی نان قرار می دهیم و مقداری از جگر سفید چرخ شده را کنار گوشت قرار می دهیم و به سلیقه خود با مغر گردو تزیین کرده و سرو می کنیم.

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.