بهترین قصابی دراصفهان


طرز پخت گوشت برای حفظ خوشمزگی و سلامت آن خیلی مهم است و نمی‌توان آن را ساده گرفت. کارشناسان تغذیه بر اهمیت طبخ همۀ غذاها تأکید دارند. این اهمیت دربارۀ گوشت قرمز بیشتر صدق می‌کند، چون گوشت قرمز باید به‌آرامی و در دمای متوسط طبخ شود. در غیر این صورت، به بافت ماهیچه‌ایِ گوشت آسیب وارد می‌شود و خاصیت خود را از دست می‌دهد. بنابراین برای پختن گوشت قرمز باید چند نکته را در نظر بگیریم تا از فواید آن بهره‌مند شویم. دیگر اینکه باید بدانیم برای هریک از روش‌های طبخ گوشت مثل آب‌پَز کردن، سرخ کردن و کبابی کردن باید چگونه عمل کنیم که خواص گوشت قرمز از بین نرود و مزۀ لذیذی هم داشته باشد. در این مطلب به این سؤالات پاسخ می‌دهیم. همراه ما باشید.

روش های پخت گوشت قرمز

گوشت قرمز را می توان به روش های مختلفی پخت. هر کدام از این روش ها، مزایا و معایب خود را دارند و بافت، طعم و عطر به خصوصی به گوشت می دهند. در ادامه به این روش ها می پردازیم و نکاتی را نیز که باید هنگام پختن گوشت رعایت کنید به شما یادآوری می کنیم.

اصفهان گوشت


مدیریت : جناب آقای حاجی فر

آماده همکاری با ارگان های دولتی و خصوصی

گوشت گوسفند

گوشت گوساله

گوشت شترمرغ

گوشت شتر

مجهز به شستشوی گوشت درحضورمشتری شسته وسپس چرخ می‌شود
اصفهان خ خانه اصفهان (تابلو) مابین کوچه ۳ و ۵ جنب پولک ونبات صدف- اصفهان گوشت

اصفهان خ خانه اصفهان (تابلو) مابین کوچه ۳ و ۵ جنب پولک ونبات صدف- اصفهان گوشت
۰۹۱۳۰۵۴۴۰۲۷

  B-A-2-12-8-F-1800    بهترین قصابی در اصفهان

B-A-2-12-8-F-1800  بهترین قصابی در خانه اصفهان  

F-W-CAll-2-12-8-F-100

F-W-SMS-2-12-8-F-100

F-W-EITAA-2-12-8-F-100

F-W-MAP-2-12-8-F-100