شیشه اتومبیل سهیل – اصفهان

شهریور ۱, ۱۴۰۲

شیشه اتومبیل سهیل – اصفهان


مدیریت: آقای حامد قدیریان

09133182089

09133077757

آدرس: اصفهان شاپور جدید خیابان امیرکبیر نرسیده به چهارراه هزاردستان



S-S-2-5-26-300

 

آموزش ترمیم شیشه اتومبیل

آموزش ترمیم شیشه اتومبیل موضوع مقاله‌ای است که برای شما تهیه شده است. ترک‌شیشه و سنگ‌خوردگی شیشه‌ماشین  بر اثر پرتاب شدن یک سنگ در جاده و یا برخورد یک شی دیگر ایجاد شود و اگر که به آنها اهمیت ندهید، باعث بیشتر و بزرگ شدن آنها بر روی شیشه‌خودرو می‌شوید. اگر ترک‌خوردگی شروع به افزایش کند و بسیار بزرگ و عمیق شود، ممکنه مجبور به تعویض شیشه خودرو شوید.

 

با آموزش ترمیم شیشه اتومبیل  گام به گام می‌توانید اینکار را خودتان در خانه انجام دهید.

  • 1- تهیه کیت ترمیم شیشه اتومبیل

یک کیت ترمیم شیشه‌ اتومبیل خریداری نمایید. این کیت را می‌توانید از فروشگاه‌های فروش شیشه خودرو، لوازم یدکی‌ها و یا فروشگاه‌های آنلاین خریداری نمایید. ترجیحا کیتی را خریداری نمایید که دارای اپلیکاتور (پل) باشد که بتوان با کمک مکنده‌های موجود، آن را به شیشه‌خودرو بچسبانید. این مدل پایدارتر از مدل‌های دارای سرنگ هستند. اپلیکاتور همچنین باید دارای یک سیستم خلاء برای حذف هوا در ترک‌‌شیشه‌اتومبیل، در زمان استفاده باشد. تقریبا اکثر کیت‌ها دارای اجزاء مشابه بوده و شکل کارکرد آنها یکی می‌باشد. اما برای اطمینان بیشتر دستورالعمل همراه کیت را مطالعه نمایید.


  • 2- نیاز به نور UV

در زمان استفاده از این کیت‌ها نیاز به نور UV دارید. پس بهتره کار ترمیم را در یک روز آفتابی انجام دهید. اگر نمی‌توانید برای یک روز آفتابی صبر کنید، می‌توانید از یک لامپ UV استفاده نمایید. بهتره تا قبل از اینکه کار ترمیم را شروع کنید، خودرو خود را در یک محل سر پوشیده و یا سایه پارک نمایید.


  • 3- بیرون آوردن شیشه خورده‌ها

شیشه‌های شکسته  را با کمک یک انبرک به آرامی بیرون بکشید (هیچگاه با دست اینکار رو نکنید). در برخی از کیت‌ها یک قلاب مخصوص اینکار تعبیه شده که می‌توانید از آن استفاده نمایید. هنگام کار حتما از دستکش استفاده نمایید.


  • 4- تمیز و خشک کردن شیشه خودرو

شیشه‌خودرو را تمیز و خشک کنید. قبل از شروع کار ترمیم شیشه اتومبیل می بایست خشک شود. اگر در درون ترک گرد و غبار وجود دارد (که احتمال زیاد وجود دارد) از یک دستگاه بلوئر (دمنده) استفاده کنید. در صورتی که درون ترک خیس بود، از یک سشوار با باد ملایم استفاده کنید.


  • 5- راه اندازی اپلیکاتور

اپلیکاتور را راه اندازی نمایید. بهتره قبل از اینکار دستورالعمل درون کیت را بخوبی مطالعه کنید و با نحوه کار آن آشنا شوید. سرنگ و مخزن رزین و همچنین درپوش و حلقه O را بررسی بنمایید. پیچ مورد استفاده برای تنظیم فشار را تست بنمایید.


  • 6- ایجاد سوراخ بر روی شیشه خودرو

در صورت لزوم ابتدا باید یک سوراخ کوچک ایجاد کنید. این مرحله را باید با احتیاط انجام دهید. زیرا ممکنه آسیب جدی به شیشه جلو خودرو وارد شود. این کار زمانی نیاز است که روی شیشه‌خودرو یک ترک بزرگ و طولانی که به یک سوراخ دایره‌ای و یا نیم دایره‌ای ختم نمی‌شود. برای ضربه زدن بهتر است ابتدا با یک سوزن محکم (Bullseye) سوراخ کوچکی ایجاد کنید. در صورتی که نمی‌توانید اینکار را انجام دهید از یک متخصص کمک بخواهید.


  • 7- ریختن رزین در اپلیکاتور

رزین‌ترمیم‌شیشه را در اپلیکاتور بریزید. اکثر کیت‌ها با دو نوع رزین عرضه می‌شوند. یکی برای پر کردن ترک‌ها و دیگری برای پر کردن تراشه‌ها. طبق دستورالعمل کیت، رزین مورد نیاز برای ترمیم شیشه اتومبیل را داخل اپلیکاتور قرار بریزید. در بیشتر موارد فقط به چند قطره رزین‌ترمیم‌شیشه نیاز دارید.


  • 8- نصب اپلیکاتور بر روی شیشه خودرو

اپلیکاتور را برای ترمیم ترک بر روی شیشه‌خودرو قرار دهید. مکنده‌ها را به یک روان کننده آغشته نمایید تا براحتی بر روی شیشه سُر بخورند. مکنده را طوری قرار دهید که نوک اپلیکاتور روی سوراخ انتهای ترک قرار بگیرد. مکنده ها را به آرامی سفت کنید تا بر روی شیشه‌خودرو فشار بیاورند. اگر در کیت روان کننده موجود نبود می‌توانید از وازلین استفاده نمایید. اگر از اپلیکاتور بدون مکنده استفاده می کنید آن را در انتهای ترک نگه دارید.


  • 9- تزریق رزین برای ترمیم شیشه اتومبیل

رزین‌ترمیم‌شیشه را در ابتدای ترک تزریق نمایید. اپلیکاتور را در امتداد ابتدای ترک به مقدار ۵ تا ۵/۷ سانت حرکت دهید. رزین‌ترمیم‌شیشه را طبق دستورالعمل تزریق نمایید. بطور معمول اینکار با عقب کشیدن هوا با یک پیستون یا مکانیزم خلاء (مانند سرنگ) سپس رها کردن رزین برای فشار دادن به داخل شکاف انجام می‌شود. اگر رزین‌ترمیم‌شیشه به داخل ترک نمی‌رود، در حین انجام کار با انگشت شست شیشه‌خودرو را به آرامی فشار دهید. اینکار برای شروع تزریق کافی است.


  • 10- حرکت دادن اپلیکاتور

با حرکت دادن اپلیکاتور بصورت طولی، ترک‌شیشه‌خودرو را با رزین بپوشانید. مطمئن شوید مایع وارد ترک‌ها می‌شود. سعی کنید اینکار را آهسته انجام دهید. توجه داشته باشید که ترک‌‌شیشه‌اتومبیل در این مرحله همچنان قابل مشاهده می‌باشد.


  • 11-  ضخامت رزین

سنگ خوردگی و ترک‌های عمیق را با رزین ضخیم‌تر بپوشانید.


  • 12- زدن چسب بر روی ترک شیشه اتومبیل

تمامی قسمت‌هایی که رزین‌ترمیم‌شیشه تزریق شده را با چسب (Curing Tape) بپوشانید. این نوع چسب ها باعث می‌شود مایع داخل ترک‌ها سر جای خودشان باقی بمانند و از داخل ترک‌ها به بیرون تراوش نکنند.


  • 13- خشک شدن رزین

بگذارید رزین‌ترمیم‌شیشه خشک شود. قسمت‌های در حال ترمیم حتما باید تا پایان زیر نور خورشید و یا اشعه UV قرار بگیرند. بسته به برند و میزان قدرت لامپ UV و یا شرایط نور خورشید، خشک شدن می‌تواند بین 30 تا 120 دقیقه طول بکشد. باز و بسته کردن درب خودرو در زمان خشک شدن خودرو می تواند طول ترک‌ها را بیشتر کند.


  • 14- پاک کردن رزین اضافه

رزین‌ترمیم‌شیشه اضافی را با تیغ کاتر بردارید. با اینکار سطح مورد ترمیم صاف می‌شود. اگر شیشه‌اتومبیل تار می باشد و یا هنوز ترک‌ها به اندازه کافی قابل مشاهده هستند که طوری که باعث اختلال در رانندگی می‌شوند، ممکنه لازم باشد دوباره کار ترمیم را انجام دهید. پس از پایان کار می‌توانید با شیشه پاک کن، شیشه‌خودرو خود را کاملا تمیز نمایید.

شیشه اتومبیل در اصفهان توسط فروشگاه شیشه اتومبیل سهیل اراِه می شود

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.