بهترین آموزشگاه کیک و شیرینی پزی در اصفهان

بهمن ۵, ۱۴۰۱

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

بهترین آموزشگاه کیک و شیرینی پزی در اصفهان


آموزشگاه صنایع غذایی ماه – اصفهان

مدیریت  : خانم امیری

با حدود40سال سابقه آموزش،رتبه ۱آموزشگاه در کل استان اصفهان

دارنده گواهینامه ISO 2001-9001-

آموزش تمام رشته های صنایع غذایی ،آشپزی،شیرینی،کیک ، نان های حجیم، کافی شاپ، کباب زن و تخته کار،قصاب، دسر،آشپز ملل،آشپز سنتی،فست فود،میوه آرایی سبزی آرایی و….

با ارائه ی گواهینامه بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای

مشاوره و راه‌اندازی جهت انواع رستوران

آموزش تخصصی وحرفه ای حکاکی روی میوه

کافی‌شاپ، دسرسرا و شیرینی‌سرا

آموزش بیش از 21 رشته صنایع غذایی به عنوان مجهزترین وفعال ترین

آموزشگاه ویژه خانم ها و آقایان در سطح استان اصفهان

آموزش راه اندازی صفر تا صد کافی شاپ،فست فود،کترینگ و بیرون بر

آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/mahcooking/



B-A-2-11-9-S-2400-$

 

بعد از انقلاب کبیر فرانسه و نابودی طبقه اشراف در فرانسه، دستور پخت کیک بین مردم عادی رواج پیدا کرد و دیگه فقط مخصوص طبقه اشراف نبود. در قرن ۱۸ میلادی یک کیک ساز فرانسوی به نام “واتل” با ابداع یه نوع خامه به اسم کرم “شانتی” (شلاقی) روش جدیدی توی کیک سازی به وجود آورد.

بعد از انقلاب صنعتی و پیشرفتی که توی صنایع و ابزار آلات پیدا کردن تولید انواع و اقسام کیکها از جمله کیک تولد با تنوع بیشتری همراه شد.

در سال ۱۸۵۰ بیکینگ پودر به وجود آمد که استفاده ازش باعث به وجود اومدن بافت اسفنجی سبک و نرمی تو کیک شد. و از اونجا بود که کم کم کیک هایی به سبک امروزی رو به وجود آوردن.

 

در اینجا یکی از بهترین آموزشگاه کیک وشیرینی دراصفهان را بهتون معرفی کردیم[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_contacts address=”اصفهان، خیابان شیخ صدوق جنوبی انتهای کوچه شماره 22(بهمن) پلاک 23″ phone=”03136623249″ fax=”09131093364 /09133152520 /09190715953″][/vc_column][/vc_row]

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.