118 ایران
118 ایران

بهترین گوشت فروشی در خانه اصفهان| اصفهان گوشت

 

مدیریت : جناب آقای حاجی فر

آماده همکاری با ارگان های دولتی و خصوصی

گوشت (گوسفند – گوساله – شترمرغ – شتر)

مجهز به شستشوی گوشت درحضورمشتری شسته وسپس چرخ می‌شود
اصفهان خ خانه اصفهان (تابلو) مابین کوچه ۳ و ۵ جنب پولک ونبات صدف- اصفهان گوشت

شماره تماس : ۰۹۱۳۰۵۴۴۰۲۷

بهترین گوشت فروشی اصفهان

“اصفهان گوشت” با مدیریت آقای حاجی فر یکی از مراکز معتبر و شناخته‌شده برای خرید گوشت در اصفهان است. این فروشگاه به دلیل کیفیت بالای محصولات و توجه به اصول بهداشتی توانسته است رضایت مشتریان خود را جلب کند. آقای حاجی فر به مدیریت حرفه‌ای و تأکید بر ارائه گوشت تازه و مرغوب شهرت دارد. اگر به دنبال خرید گوشت با کیفیت در اصفهان هستید، “اصفهان گوشت” یکی از گزینه‌های خوب است. می‌توانید با مراجعه به این فروشگاه از کیفیت خدمات و محصولات آن مطمئن شوید.

مزایای گوشت گوسفندی

گوسفند در سن های مختلف نام های متفاوتی دارد. مثلا زمانی که گوسفند در سن زیر 12 ماه باشد نام بره به خود میگیرد. در زمان خرید گوسفند زنده باید به سن گوسفند دقت داشته باشید. گوشت گوسفند از بهترین و لذیذترین گوشت ها است که می توان در اکثر غذاها از آن استفاده کرد. گوشت گوسفند شامل درصد بالای امگا 3 می‌باشد. محققان دریافته اند که امگا 3 در روند درمان میگرن، تنش های عصبی و افسردگی و استرس تاثیر مثبتی دارد به این صورت که اگر به بیماران مبتلا به میگرن روزانه 2 گرم امگا 3 خالص داده شود می توانند میگرن خود را کنترل کنند.

هر کدام از قسمت های گوشت گوسفند قیمت های متفاوتی دارد مثلا قسمت فیله و دنده گوسفند را می توان گرانترین قسمت های گوشت گوسفند به شمار آوزد و قسمت تقریبا ارزان قیمت گوشت گوسفند را شانه می نامند که می تواند جایگزین مناسبی برای ران گوسفند باشد. گوشت شانه سرشار از ویتامین های گروه ب است که دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است که هضم آن بسیار سریع و راحت است. چربی موجود در گوشت گوسفند بسیار بالاتر از بقیه گوشت هاست اما چربی آن را می توان در دسته چربی های مفید قرار داد. اما با وجود قصابان ماهری که امروزه وجود دارند و توانایی برش و جدا کردن چربی های اضافی را از گوشت می گیرند، می توانید با خیال راحت تری به استفاده از این گوشت پرداخت.

ویژگی های ظاهری گوشت قرمز سالم 

۱- رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام و به رنگ قرمز روشن بوده و نباید تیره باشد. تغییر رنگ قرمز به سبز، قهوه ای ، خاکستری و سیاهی دال بر فساد گوشت است.
۲- سطح خارجی گوشت نباید مرطوب یا خیس باشد و لایه لزج و چسبناک روی گوشت دال بر فساد گوشت است و همچنین گوشت نباید خشک و چروکیده باشد گوشت باید سفت و قوام خود را داشته باشد. (گوشت دام های مسن و ماده به اصطلاح (دیرپخت) بوده و سفت تر از گوشت دام های جوان و نر می باشد)

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید