بهترین آش فروشی در خانه اصفهان
آش یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ایران و برخی کشورهای همسایه است که انواع متنوعی دارد. آش معمولاً یک غذای یکدست و پرمایه است که از ترکیب حبوبات، سبزیجات، گاهی گوشت و ادویهجات تهیه میشود و میتواند به عنوان وعده اصلی یا پیشغذا سرو شود.
در اینجا دستور تهیه یک نوع ساده آش (آش رشته) به صورت مختصر آورده شده است:
مواد لازم:
– حبوبات پخته شده (لوبیا، نخود، عدس)
– سبزی آش (اسفناج، جعفری، گشنیز، تره و … به مقدار دلخواه)
– رشته آشی
– پیاز داغ
– نمک، فلفل و زردچوبه
– آب یا عصاره مرغ/گوشت
بهترین آش فروشی در خانه اصفهان
طرز تهیه:
1. حبوبات را از قبل خیس کنید و بپزید تا نرم شوند.
2. سبزیهای آش را تمیز کنید، بشویید و خرد کنید.
3. در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن را گرم کنید و پیاز داغ را اضافه کنید. کمی زردچوبه نیز اضافه کنید.
4. سبزیهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
5. حبوبات پخته شده و آب یا عصاره را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.
6. رشته آشی را اضافه کنید و اجازه دهید آش به مدت حدود 20 تا 30 دقیقه بپزد.
7. با نمک و فلفل طعمدار کنید و اجازه دهید آش کمی غلیظ شود.
8. آش را در ظرفها بکشید و با پیاز داغ، نعنا داغ یا کشک سرو کنید.
آش سرای کارون
همراه:
09135645250
09136006197
118iran.ir: آیا میتوانم برای تهیه آش شله قلمکار از حبوبات خشک استفاده کنم؟
بله، میتوانید برای تهیه آش شله قلمکار از حبوبات خشک استفاده کنید. در واقع، استفاده از حبوبات خشک در تهیه این غذا بسیار مرسوم است. توصیه میشود که حبوبات خشک را قبل از پختن حداقل برای چند ساعت یا بهتر است از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم شوند و زمان پخت آنها کاهش یابد. خیس کردن حبوبات همچنین به هضم بهتر آنها کمک میکند.
پس از خیساندن، حبوبات را بشویید و سپس در آب تازه بپزید تا کاملاً نرم شوند. پخت حبوبات میتواند بسته به نوع آنها متفاوت باشد، اما معمولاً بین یک تا دو ساعت زمان میبرد. پس از پخت، حبوبات را میتوانید به همراه سایر مواد داخل آش اضافه کنید و اجازه دهید تا آش به آرامی بپزد و غلیظ شود.