118 ایران
118 ایران

بهترین آش فروشی در خانه اصفهان

آش یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ایران و برخی کشورهای همسایه است که انواع متنوعی دارد. آش معمولاً یک غذای یک‌دست و پرمایه است که از ترکیب حبوبات، سبزیجات، گاهی گوشت و ادویه‌جات تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان وعده اصلی یا پیش‌غذا سرو شود.

در اینجا دستور تهیه یک نوع ساده آش (آش رشته) به صورت مختصر آورده شده است:

مواد لازم:
– حبوبات پخته شده (لوبیا، نخود، عدس)
– سبزی آش (اسفناج، جعفری، گشنیز، تره و … به مقدار دلخواه)
– رشته آشی
– پیاز داغ
– نمک، فلفل و زردچوبه
– آب یا عصاره مرغ/گوشت

بهترین آش فروشی در خانه اصفهان

طرز تهیه:
1. حبوبات را از قبل خیس کنید و بپزید تا نرم شوند.
2. سبزی‌های آش را تمیز کنید، بشویید و خرد کنید.
3. در یک قابلمه بزرگ، مقداری روغن را گرم کنید و پیاز داغ را اضافه کنید. کمی زردچوبه نیز اضافه کنید.
4. سبزی‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
5. حبوبات پخته شده و آب یا عصاره را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید.
6. رشته آشی را اضافه کنید و اجازه دهید آش به مدت حدود 20 تا 30 دقیقه بپزد.
7. با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و اجازه دهید آش کمی غلیظ شود.
8. آش را در ظرف‌ها بکشید و با پیاز داغ، نعنا داغ یا کشک سرو کنید.

آش سرای کارون

همراه:

09135645250

09136006197

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید